top of page

พ. 10 เม.ย.

|

Cappadocia

Grand Cappadocia

Roadtrip ถ่ายภาพท่องเที่ยวดินแดนสวยดั่งเทพนิยาย Cappadocia

Grand Cappadocia
Grand Cappadocia

Time & Location

10 เม.ย. 2567 12:50 – 17 เม.ย. 2567 12:50

Cappadocia, Cappadocia, Türkiye

Itinerary

(Please see the English infomation below)

Cappadocia 

Roadtrip ถ่ายภาพท่องเที่ยวดูความสวยงามและเป็นเอกลักษณ์ของ Cappadocia ด้วยตาของคุณเองในฤดูใบไม้ผลิ! มาสัมผัสวิถีชีวิตและสถานที่ท่องเที่ยวที่ไม่เหมือนใครในทุกมุมของหมู่บ้านนี้ ด้วยเส้นทางลอดถ้ำที่ลงไปลึกลงในดิน, การขึ้นบอลลูนในท้องฟ้าและชมวิวที่ล้ำลึกของหุบเขาหินสีสัน Cappadocia คือที่ท่องเที่ยวที่ทำให้คุณตื่นตาตื่นใจและเป็นที่ประทับใจที่คุณจะไม่ลืม! อีกทั้งทริปนี้ยังได้เที่ยวเมืองหลวงของตุรกีที่ชื่อว่าอิสตันบูลอีกด้วย

ชมภาพบรรยากาศทริปเพิ่มเติม คลิกที่นี่ หรือติดตามเข้าชมภาพจากผู้ร่วมทริปของเราได้ทาง Highlights ใน Instagram bigbuddytravel

Cappadocia เป็นหนึ่งในสถานที่ท่องเที่ยวที่น่าสนใจที่ตั้งอยู่ในภูมิภาคกลางของประเทศตุรกี มีหลายเหตุผลที่ทำให้คนมีความสนใจที่จะไปเยือน Cappadocia ดังนี้:

 1. ภูมิประเทศแปลกๆ: Cappadocia มีภูมิประเทศที่ไม่เหมือนใคร มีลักษณะขุนเขาหินทรายสีแดงและสีน้ำตาลที่สวยงาม มีการแกะสลักห้องพักและวัดในหินเป็นสถาปัตยกรรมที่น่าทึ่ง.
 2. เส้นทางลอดถ้ำ: มีเส้นทางลอดถ้ำที่สร้างขึ้นในหินปูนขาวๆ ที่ให้ความรู้สึกเหมือนเดินทางในโลกแห่งนิทรรศการที่มีความสวยงามและน่าอัศจรรย์.
 3. บอลลูนสีสัน: กิจกรรมการเดินทางด้วยบอลลูนสีสันที่ได้รับความนิยมมาก นักท่องเที่ยวสามารถนั่งในบอลลูนและลงไปลอดทางลอดถ้ำที่ทรงรูปต่างๆ ไม่ควรพลาดที่จะขึ้นมาถ่ายรูปเล่นกันบนนี้
 4. วัดและวิหาร: Cappadocia มีหลายวัดและวิหารที่สร้างขึ้นในถ้ำ เช่น Göreme Open Air Museum ที่มีพระพุทธเจ้าสลักหินปูนมากมาย.
 5. วิถีชีวิตแบบถ้ำ: ในบางพื้นที่ของ Cappadocia, คนท้องถิ่นยังคงใช้ถ้ำเป็นที่อยู่อาศัย ทำให้นักท่องเที่ยวได้ลองสัมผัสวิถีชีวิตที่แตกต่างจากที่อื่น

นอกจากนี้, Cappadocia ยังมีงานศิลปะและงานประเพณีที่น่าสนใจรวมทั้งกิจกรรม Outdoor ต่างๆเช่น Hot Air Balloon Ride  นั่งบอลลูนเที่ยวชมวิว Cappadocia บนท้องฟ้า, ขี่อูฐเที่ยว Landscape สุด Unseen แบบ Safari Outdoor, ถ่ายภาพ Classic Car บนหุบเขาแบบวินเทจๆ, อาหารท้องถิ่นที่อร่อย, และบรรยากาศที่เงียบสงบและสวยงามที่เหมาะสำหรับการพักผ่อน. ทั้งหมดนี้ทำให้ Cappadocia เป็นหนึ่งในสถานที่ท่องเที่ยวที่น่าสนใจและมีเสน่ห์ในตุรกี

ทริปนี้เราจะได้นอนโรงแรมถ้ำอย่างดีกลางเมือง Cappadocia ถึง 3 คืนเต็มๆถ่ายภาพเล่นดื่มด่ำกับเมืองสุดแสนโรแมนติกนี้อย่างเจาะลึกเต็มที่เลยทีเดียว

ลักษณะทริป: Roadtrip, photo, camel

Highlights

- Hagia Sophia

- Taksim Square

- Eminönü

- Blue Mosque 

- Grand Bazaar

- Red Valley

- Camel Safari

- Hot Air Ballon View

- Meskenler Valley

- Goreme Open Air Musuem

- Ballon View

- Uçhisar Castle

- Fairy Chimneys

-Bosphorus Strait

รายละเอียดเที่ยวบิน Flights Detail

International Flight

เที่ยวบินขาไป     :  9 April 2024 | BKK23.35 - IST05.25 Thai Airways

เที่ยวบินขากลับ :  16 Apirl 2024 | IST16.30 - BKK06.05+1 Thai Airways 

Domestic Flight

เที่ยวบินขาไป     :  13 April 2024 | IST11.20 - 12.40

เที่ยวบินขากลับ :  16 Apirl 2024 | NAV10.50 - IST12.20 

Note. สามารถจองตั๋วเครื่องบินเองได้อิสระหรือฝากทีมงานจองได้, เลือกเดินทางโดยสายการบินอื่นได้เช่น Emirate, Qatar หากต้องการนัดพบที่ตุรกี

แพลนโดยย่อ

D1  10 April 2024 | Bangkok -  Istanbul

D2  11 April 2024 | Istanbul

D3  12 April 2024 | Istanbul

D4  13 April 2024 | Istanbul - Cappadocia

D5  14 April 2024 | Cappadocia

D6  15 April 2024 | Cappadocia

D7  16 April 2024 | Cappadocia - Istanbul - Bangkok

D8  17 April 2024 | Bangkok

แพลนการเดินทางแบบละเอียด

D0 9 April 2024 | Bangkok

20.00 น. นัดพบที่สนามบินสุวรรณภูมิ ประตุ4 Row H เช็คจำนวนสมาชิกพร้อมตรวจสอบสัมภาระให้ครบถ้วน เดินทางด้วยเที่ยวบินตรงไฟลท์ BKK23.35 - IST06.05 โดยสายการบิน Thai Airways (เที่ยวบินจะเป็นเที่ยวบินดึกของวันที่ 9 เมษายน 2024) สามารถเข้า Gate ช้อปปิ้งได้ตามอัธยาศัย

Meal: -/-/-

D1 10 April 2024 | Bangkok -  Istanbul

00.45 น. บินตรงไฟลท์ BKK00.45 - IST06.05 โดยสายการบิน Thai Airways ใช้เวลาบินประมาณ 9.20 ชั่วโมง 

05.25 น. เดินทางถึงสนามบินอิสตันบูล ผ่านด่านตรวจคนเข้าเมือง จากนั้นรับสัมภาระนั่งรถเดินทางออกไปเที่ยว สุเหร่าฮาเกียโซเฟีย (Hagia Sophia) ถ่ายภาพสวยแบบโลกยุคกลางซึ่งเป็น 1 ใน 7 มหัศจรรย์ที่ไม่ควรพลาด ต่อด้วยไปถ่ายพระราชวังโทพคาปึ (Topkapi Palace) ซึ่งเป็นพระราชวังที่สำคัญในประวัติศาสตร์ของตุรกี ตั้งอยู่ในใจกลางเมืองอิสตันบูล (Istanbul) ซึ่งเป็นเมืองที่เชื่อมต่อระหว่างทวีปเอเชียและยุโรป และก็เป็นที่ตั้งของศูนย์ราชวังของอิมพีเรียลออตโตมันซึ่งเป็นอักษรราชการและวัตถุมงคลตำหนิ ตั้งแต่ทศวรรษที่ 15 ถึงทศวรรษที่ 19 Topkapi Palace เป็นที่อยู่ของสมบัติมหานิยมของจักรวรรดิออตโตมัน และในปัจจุบันถือเป็นพิพิธภัณฑ์ที่เปิดให้ผู้ที่มีสนใจได้รู้จักประวัติศาสตร์และวัฒนธรรมของตุรกี ในพระราชวังนี้ นอกจากนี้, Topkapi Palace ยังมีสวนหลังพระราชวังที่สวยงามที่ให้วิวทิวทัศน์ที่น่าทึ่งของแอกครอปอลิส, บอสโปรัส, และความวิจิตรของทะเลมาร์มารา ทั้งนี้ทำให้ Topkapi Palace เป็นหนึ่งในสถานที่ท่องเที่ยวที่สำคัญและน่าสนใจในอิสตันบูล และไปต่อที่ไปเที่ยวมัสยิดแบลิก (Blue Mosque) มัสยิดที่มีกุหลาบสีฟ้าที่งดงาม และเป็นหนึ่งในสัญลักษณ์ของอิสตันบูล เตรียมชุดสวยๆไปถ่ายรูปกันได้เลย

14.00 น. เช็คอินเข้าที่พัก พักผ่อนทำธุระส่วนตัวตามสบาย

17.00 น. ไปเดินเล่นทัคซิมสแควร์ (Taksim Square) เป็นสี่แยกและถนนในใจกลางเมืองอิสตันบูล (Istanbul) ที่เป็นจุดศูนย์กลางของกิจกรรมทางการค้า, ท่องเที่ยว, และกิจกรรมสาธารณะ สามารถแลกเปลี่ยนเงินได้ที่นี่สำหรับคนที่ไม่ได้แลกเงินมา สแควร์นี้เป็นจุดที่สามารถเข้าถึงได้ง่ายจากหลายทิศทางและมีบริเวณที่กว้างขวางทำให้เป็นที่เลือกของนักท่องเที่ยว และยังเป็นจุดเริ่มต้นของถนนอิสติกล (Istiklal Avenue) ที่เป็นถนนสายหลักที่มีร้านค้า, ร้านอาหาร, และสถานบันเทิงต่างๆ นอกจากนี้, สแควร์นี้ยังมีสถานที่สำคัญอื่นๆมากมาย ที่นี่มีบรรยากาศเป็นศูนย์กลางของชีวิตคนเมืองอิสตันบูลเดินเล่น ช้อปปิ้ง เป็นเมืองที่มีกลิ่นอายวินเทจนิดๆ ถ่ายรูปสนุกๆมากๆเช่นกัน ใครจะลองกระโดดเล่นรถไฟที่ชอบวิ่งผ่ากลางเมืองก็ได้

21.00 น. กลับเข้าที่พัก พักผ่อนตามอัธยาศัย

Meal: -/L/D

Hotel: Perapolis Hotel หรือเทียบเท่า

Note: เวลาที่ตุรกีช้ากว่าไทย 4 ชั่วโมง อย่าลืมปรับนาฬิกาเป็นเวลาท้องถิ่นอิสตันบูล, ถ้าลงเครื่องมาแล้วเหนื่อยอาจจะปรับแพลนไปเที่ยวตอนบ่าย-เย็นแทน

D2  11 April 2024 | Istanbul

08.00 น. ทานมื้อเช้าที่โรงแรม พักผ่อนชิลๆหลังจากเหนื่อยจากเมื่อวานตื่นสายได้ตามสบาย

11.00 น. ไปเที่ยว Istiklal Steet ถ่ายรูปชิคๆเดินเล่นเข้าคาเฟ่ชิลๆเลือกทานมื้อเที่ยงได้อิสระกันอย่างเต็มที่ และไปถ่ายภาพ Galata Tower สัญลักษณ์แห่งสตรีทนี้และไปเดินเล่นย่านแมว

13.00 น. ช่วงบ่ายไปเที่ยวตลาดกรอบ (Grand Bazaar) เป็นตลาดที่ใหญ่ที่สุดในโลก, มีสินค้าทั้งประเภทที่ขายในหลายร้อยโรงร้าน เดินเล่นช้อปปิ้งกันได้ตามอัธยาศัยกันได้ที่นี่ สินค้าน่าซื้อเยอะมากๆ 

16.00 น. ไปเดินเล่นริมสะพาน ที่เป็นที่พักผ่อนชิลๆของคนอิสตันบูล มีวิวโบสถ์และเรือแล่นตามแม่น้ำให้ถ่ายรูปเล่น จุดนี้จะเป็นจุดที่ชมพระอาทิตย์ตกที่สวยมากๆ เราจะไปถ่ายรูปเล่นกันใต้สะพานพร้อมเข้าร้านจิบไวน์ชมบรรยากาศสุดแสนพิเศษชิลๆกันที่ย่าน Eminönü เป็นท่าเรือและย่านการค้าเก่าแก่ที่คึกคักอีกแห่งหนึ่งของกรุงอิสตันบูล ***ดื่มไวน์ได้ตามอัธยาศัย 

จากนั้นไปล่องเรือในช่องแคบบอสโปรัส (Bosphorus Strait) ซึ่งกิจกรรมท่องเที่ยวที่น่าสนใจที่นักท่องเที่ยวทุกคนควรลอง ช่องแคบบอสโปรัสเป็นช่องทางน้ำที่แยกแยะระหว่างทวีปยุโรปและทวีปเอเชีย และเชื่อมต่อกับทะเลดำและทะเลมาร์มาระ ล่องเรือในช่องแคบนี้ทำให้คุณได้พบกับวิวทิวทัศน์ที่งดงามและสถานที่ท่องเที่ยวที่สำคัญ ระหว่างล่องเรือเราจะได้วิวเมืองสวยๆริมน้ำและพระอาทิตย์ตกดินไปพร้อมๆกัน

21.00 น. กลับเข้าโรงแรม พักผ่อนตามอัธยาศัย

Meal: B/-/D

Hotel:  Perapolis Hotel หรือเทียบเท่า

D3  12 April 2024 | Istanbul

08.00 น. ทานมื้อเช้าที่โรงแรม พักผ่อนชิลๆ

11.00 น. ไปเที่ยวเมืองอาร์ตหลากสีไปเที่ยว Asia Side - Street Art ฝั่งเอเชียและฝั่งยุโรป วันนี้จะเป็นสตรีททริปชิลๆทั้งวัน

17.00 น. เดินเล่นชิลๆปิดท้ายอำลาอิสตันบลูกันอีกครั้งกับแสงสีถนนคนเดินที่ Istiklal Street ใครจะช้อปปิ้งของฝากซื้อได้อีกครั้งที่นี่วันสุดท้ายก่อนจะบินไปคัปปาโดเกียวันรุ่งขึ้น แยกกันเดินทางเลือกทานมื้อเย็นได้อิสระ

21.00 น. กลับเข้าโรงแรม พักผ่อนตามอัธยาศัย

Meal: B/L/-

Hotel:  Perapolis Hotel หรือเทียบเท่า

D4  13 April 2024 | Istanbul - Cappadocia

08.00 น. ทานมื้อเช้าที่โรงแรม

09.00 น. นั่งรถเดินทางไปสนามบินอิสตันบูลเพื่อบินไปยังเมืองคัปปาโดเกีย

11.20 น. บินไปคัปปาโดเกียใช้เวลาบินประมาณ 1.25 ชั่วโมง

12.40 น. เดินทางถึงสนามบิน NAV ที่คัปปาโดเกีย รับสัมภาระจากนั้นนั่งรถเดินทางไปยังโรงแรม

14.00 น. เช็คอินเข้าที่พัก เดินเล่นชมเมืองคัปปาโดเกียรอบๆ

16.00 น. นั่งรถประมาณ 15 นาที ไปชมพระอาทิตย์ตกที่ Red Valley และเดินลงไปข้างล่างถ่ายภาพ Landscpape สุดแปลกตาเป็นหุบเขาที่มีลักษณะทางธรรมชาติที่น่าตื่นตาตื่นใจ, มีรูปร่างแปลกปลอม ตรงนี้จะมีคาเฟ่แนวตุรกีให้ถ่ายรูปนั่งเล่นชิลๆด้วย

19.00 น. กลับเข้าที่พัก และทานอาหารเย็น

21.00 น. พักผ่อนตามอัธยาศัย

Meal: B/L/D

Hotel:  Mithra cave hotel หรือเทียบเท่า

D5  14 April 2024 | Cappadocia

05.00 น. นั่งรถแต่เช้าชมแสงเช้าสุดสวยแห่งเมืองคัปปาโดเกียที่ Ballon View สามารถถ่ายรูปกับบอลลูนสวยๆได้ที่นี่ สำหรับใครที่อยาก Adventure ที่นี่จะมีกิจกรรม Hot Air Balloon Ride ท่องเที่ยวที่น่าตื่นเต้นและให้ทัศนียภาพที่สวยงามของ Cappadocia วิวจากด้านบนมองลงมาด้านล่างให้ฟีลคล้ายลอยอยู่เหนือดาวอังคารเลย สามารถเลือกเล่นได้ตามอัธยาศัย เราจะใช้เวลาเที่ยวถ่ายรูปที่นี่กัน 2 ชั่วโมง

08.00 น. ทานมื้อเช้าและถ่ายภาพคาเฟ่บนดาดฟ้าวิวบอลลูนสวยๆ

10.00 น. พักผ่อนตามอัธยาศัย

12.00 น. ไปเดินเล่นในเมืองเกเมอเรพร้อมทานมื้อเที่ยง จากนั้นไปเที่ยวต่อที่ Goreme Open Air Musuem, Fairy Chimneys

16.00 น. นั่งอูฐเที่ยว Safari Outdoor เปิดประสบการณ์สุด Unique เป็นกิจกรรม Adventure เล็กน้อยที่จะทุกคนเข้าไปชมวิว Landscape ของเมือง Goreme พร้อมชมพระอาทิตย์ตกดินสุด Unseen ที่ Meskenler Valley

19.00 น. เข้ากลับที่พัก ทานมื้อเย็นและเดินเล่น ช้อปปิ้ง ย่านเมืองถ้ำ พักผ่อนตามอัธยาศัย

Meal: B/L/D

Hotel: Mithra cave hotel หรือเทียบเท่า

Note: กิจกรรมขึ้นบอลลูนสามารถเลือกขึ้นได้ตามความสมัครใจ ค่าใช้จ่ายประมาณ 160EU. คุณสามารถตัดสินใจว่าจะเล่นกิจกรรมนี้โดยการนั่งบอลลูนขึ้นไปบนฟ้าหรือจะถ่ายรูปบอลลูนด้านล่าง, ทริปนี้ไม่ครอบคลุมประกันประอุบัติเหตุสำหรับการนั่งบอลลูน. ถ้าอูฐไม่สามารถรองรับเส้นทางได้อาจจะเปลี่ยนเป็นขี่ม้า

D6  15 April 2024 | Cappadocia

06.00 น. กิจกรรมถ่ายภาพกับรถ Classic Car บนหุบเขาพร้อมแสงเช้าและฉากหลังเป็นบอลลูนที่กำลังถูกปล่อยขึ้นฟ้าสวยงามมากๆ

08.00 น. กลับเข้าที่พัก ทานมื้อเช้า และพักผ่อนตามอัธยาศัย

10.00 น. ไปเที่ยวคาเฟ่ในเมืองคัปปาโดเกีย, นั่งรถไปเที่ยวปราสาทอูชิซาร์ Uçhisar Castle ปราสาทที่สูงสุดใน Cappadocia และมีที่ชมวิวที่ยอดเยี่ยมสวยคลาสสิกมากๆ  

16.00 น. เดินขึ้นจุดชมวิวที่จะเห็นวิวบอลลูน 360 องศาประมาณ 15-20 นาที ด้านบนจะมีคาเฟ่ให้สั่งของทานเล่นและนั่งชิลๆ และมีให้เดินไปถ่ายวิวเรื่อยๆตามช่องเขา เราจะชมแสงเย็นที่ปลายหน้าผาที่ไม่ค่อยมีคนมามากนัก จุดนี้จะสามารถถ่ายบอลลูนที่เพิ่งปล่อยขึ้นมาจากด้านล่างสู่บนฟ้าได้ลูกใหญ่อลังการมากๆ เพราะจะได้เห็นวิวที่เกิดการระเบิดของภูเขาไฟเออซิเยสและภูเขาไฟฮาซานในสมัยก่อนประมาณ 3 ล้าวปีกว่าจนเกิดแผ่นดินชั้นใหม่ทับถมขึ้นมาเป็นรูปทรงแปลกตา

19.30 น. เข้ากลับที่พัก ทานมื้อเย็นอำลาคืนสุดท้ายที่คัปปาโดเกียพร้อมฟังดนตรีสุดคลาสสิกดื่มด่ำบรรยาศแสนโรแมนติก

22.00 น. พักผ่อนตามอัธยาศัย

Highlights:

Meal: B/L/D

Hotel:  Mithra cave hotel หรือเทียบเท่า

Note: คืนสุดท้ายร้านไวน์ดีมาก ใครอยากอยู่ดื่มต่อตามอัธยาศัยต้องไม่พลาด***

D7  16 April 2024 | Cappadocia - Istanbul - Bangkok

07.00 น. ทานมื้อเช้า ณ ที่พัก จากนั้นเก็บสัมภาระเตรียมตัวไปสนามบินหรือจะเอากระเป๋ามาฝากไว้ที่ Lobby ก่อนไปทานอาหารเช้าก็ได้

08.00 น. นั่งรถเดินทางไปสนามบิน  Nevsehir ใช้เวลาประมาณ 40 นาที จากนั้นเช็คอินโหลดสัมภาระให้เรียบร้อย

10.40 น. บินจาก Nevsehir ไป Istanbul ประมาณ 1.25 ชั่วโมง 

12.05 น. เดินทางถึงสนามบินอิสตันบูล จากนั้นเช็คอินต่อ International Flight กลับกรุงเทพเที่ยวบิน (IST16.30 - BKK06.05+1) โดยสายการยิน Thai Airways, เช็คสัมภาระให้เรียบร้อยพร้อมโหลดกระเป๋าจากนั้นเข้า Gate ช้อปปิ้งได้ตามอัธยาศัย

15.45 น. พบกันที่ Gate เตรียมตัวขึ้นเครื่องบินตรงกับกรุงเทพประมาณ 9 ชั่วโมง

Meal: B/-/-

Hotel: - 

Note: เที่ยวบินขากลับไปอิสตันบูล :  16 Apirl 2024 | NAV10.40 - IST12.05 โดยสายการบิน Turkish Airlines,  เที่ยวบินกลับกรุงเทพ 16 Apirl 2024 | IST16.30 - BKK06.05+1 โดยสารการบิน Thai Airways, เวลาตุรกีช้ากว่าไทย 4 ชั่วโมง

D8  17 April 2024 | Bangkok

06.05 น. เดินทางถึงกรุงเทพ ประเทศไทยโดยสวัสดิภาพ แยกย้ายกันกลับบ้าน

Meal: B/-/-

Hotel: - 

สิ่งที่ควรรู้ก่อนไป

- เวลาที่ประเทศตุรกีช้ากว่าไทย 4 ชั่วโมง

- 1 TRY = 1.21 THB ไทยบาท (ค่าเงินตุรกี (TRY) เทียบกับไทยบาท (THB) อาจจะมีการเปลี่ยนแปลงในแต่ละวัน สามารถเช็คได้อีกครั้งตอนใกล้เดินทาง)

- Free Visa อยู่ได้ไม่เกิน 30 วัน

- ควรระมัดระวังเกี่ยวกับข้อกฎหมายที่เกี่ยวข้องกับศาสนา, และให้ความเคารพในสถานที่ศักดิ์สิทธิ์, ควรแต่งกายให้เรียบร้อยก่อนเข้าสุเหร่า

- อิสตันบูลเป็นเมืองที่แมวเยอะๆมากๆ ใครชอบแมวที่นี่ถือเป็นสวรรค์ของคนรักแมวเลยล่ะ มีทุกมุมถนนหลากหลายสายพันธุ์

- มีไวน์อร่อยให้เลือกดื่มหลายยี่ห้อ ใครคอไวน์ต้องไม่พลาด

- อุณหภูมิมักอยู่ในช่วง 10-20 องศาเซลเซียส แต่กลางวันอาจมีอุณหภูมิสูงขึ้นและมีโอกาสที่อุณหภูมิจะสูงกว่า 20 องศา

- ค่าขึ้นบอลลูนประมาณ 280-300USD สามารถชำระตรงได้ที่บริษัทบอลลูนสำหรับคนอยากเล่นกิจกรรมท้าทายความสูงชมวิวลอยฟ้า

- ตอนเที่ยวอยู่ที่เมืองคัปปาโดเกียจำเป็นต้องตื่นเช้าทุกวัน เพราะวิวดีทุกวันเก็บแสงเช้าแสงเย็นทุกวัน รับประกันได้ภาพสวยกลับไปกันทุกคน

- ทริปนี้แม้จะเป็นทริปถ่ายภาพแต่บุคคลทั่วไปสามารถร่วมทริปได้ เพราะทริปเรามีทีมงานถ่ายภาพให้ 

- ทริปนี้ถูกใจช่างภาพแน่นอน วิว Landscape คัดสรรมาให้อย่างดีแล้ว

- การบินโดรนในตุรกีต้องทำเรื่องขออนุญาตผ่านรัฐบาล หากใครจะพกโดรนมาโปรดติดต่อแจ้งให้เราทราบล่วงหน้าเพื่อดำเนินการให้

- ถ้าใครชอบเป็นนายแบบนางแบบเตรียมพร๊อพถ่ายรูปมาให้พร้อม เพราะวิวอลังการมากๆ 

สิ่งที่ควรเตรียม

- อุปกรณ์อาบน้ำส่วนตัว

- หมวกกันแดด, แว่นกันแดด , ครีมกันแดด เพราะอากาศค่อนข้างหนาวแห้ง

- ชุดเสื้อผ้าใส่สบายระหว่างวัน, ชุดกันหนาวกันลม

- รองเท้าผ้าใบ, รองเท้าใส่สบาย แตะ หุ้มส้น

- Daypack สำหรับใส่สิ่งของเที่ยวระหว่างวันเช่นกล้อง โทรศัพท์ กระเป๋าตังค์

- กระเป๋าสัมภาระขนาดไม่เกิน 28 นิ้ว เพื่อง่ายต่อการจัดเก็บด้านหลังรถ

- ยาประจำตัว,

- Power Bank

- Camera , Phone and etc for take a photo

- Passport (อายุไม่ต่ำกว่า 6 เดือน)

- ตั๋วเครื่องบินไปกลับไทย-ตุรกี

ราคา 45,900 บาท

ราคานี้รวม

- ค่ารถ Private Van

- ค่ารถวินเทจ Classic Car

- ค่าขี่อูฐเที่ยว Safari Outdoor

- ค่าล่องเรือ

- ค่าคนขับรถพร้อมน้ำมัน 

- ไกด์ท้องถิ่นพูดภาษาอังกฤษ

- มื้ออาหารตามที่ระบุในโปรแกรม

- ค่าธรรมเนียมเข้าออกสถานที่ทุกแห่งตามโปรแกรม

- ค่าช่างภาพและสตาฟฝั่งไทย

- ค่าที่พักทุกคืนตามระบุในโปรแกรม ***ต้องการพักเดี่ยวเพิ่มในอิสตันบลูเพิ่ม +10,000 บาท, ในคัปปาโดเกีย 20,000 บาท

- ประกันการภัยอุบัติเหตุและเสียชีวิต 1,000,000 บาทเงื่อนไขเป็นไปตามกรมธรรม์ *** สามารถซื้อประกันเพิ่มเติมเองได้

ราคานี้ไม่รวม

- ค่าตั๋วเครื่องบินไปกลับไทย-ตุรกี ***สามารถจองเองหรือฝากทีมงานจองได้

- ค่าตั๋วเครื่องบินไปในประเทศตุรกี (อิสตันบลู-คัปปาโดเกีย) ***สามารถจองเองหรือฝากทีมงานจองได้

- ค่าใช้จ่ายส่วนตัวเช่น ขนม, ซิมการ์ด, ของฝาก

- ค่ากิจกรรมอื่นๆนอกเหนือจากโปรแกรมเช่นขี่ม้า, ขี่ ATV, นั่งรถจี๊ฟ, นั่งบอลลูน

- ค่าเครื่องดื่มแอลกอฮอร์

- ค่าเช่าชุดเดรสถ่ายภาพ ***สามารถพกมาจากไทยหรือเช่าที่คัปปาโดเกียได้

วิธีการจอง

 • ชำระมัดจำ 20,000 บาทหลังจากตัดสินใจจองทริปทันที
 • ชำระเงินส่วนที่เหลือ 25,900 ภายใน 30 วันก่อนเดินทาง
 • ลูกค้าเก่าลด 2,000 บาท

Note. หากท่านใดสะดวกจ่ายค่าทริปราคาเต็ม คุณสามารถโอนเงินให้เต็มจำนวนสำหรับยืนยันการจองทริปได้ 

โอนชำระเงินที่บัญชี นางสาวรตาชญา จันทร์เพชร

ธนาคารไทยพาณิชย์ 433-054-1110

จากนั้นแจ้งสลิปชำระเงินพร้อมชื่อ-นามสกุลภาษาไทยและภาษาอังกฤษ พร้อมเบอร์โทรศัพท์มาที่ Line Official : @buddytravel (มี @นำหน้า)

หรือกดที่ลิ้งค์นี้ https://lin.ee/rkItyRE พิมพ์ทางช่องทางแชทว่า CAP24 เป็นการเสร็จสิ้นการจองสมบูรณ์

ยกเลิกทริป ***รับมัดจำคืนภายใน 30 วันหลังจากยกเลิก

 • กรณีที่1 ยกเลิกทริปล่วงหน้า 90 วัน คืนเงินมัดจำเต็มจำนวน ยกเว้นค่าใช้จ่ายตามจริงที่ชำระไปแล้ว เช่นค่าที่พัก ค่ายานพาหนะ
 • กรณีที่2 ยกเลิกทริปล่วงหน้าน้อยกว่า 60 วัน แต่ไม่เกิน 30 วัน คืนเงินมัดจำ 50%
 • กรณีที่3 ยกเลิกทริปล่วงหน้าน้อยกว่า 45 วัน ไม่สามารถคืนเงินมัดจำได้
 • กรณีที่4 ยกเลิกทริปล่วงหน้าน้อยกว่า 30 วัน ไม่สามารถคืนเงินค่าทริปทั้งหมดได้
 • กรณีที่5 ยกเลิกทริปเนื่องด้วยสถานการณ์ฉุกเฉินเช่น พรก. Covid-19 หรือภัยธรรมชาติอื่นๆ ยินดีคืนเงินมัดจำ 100% ภายใน 30 วัน เว้นค่าใช้จ่ายที่ชำระแล้ว
 • กรณีที่6 ไม่สามารถคืนเงินมัดจำได้กรณีลูกทริปติดเชื้อ Covid-19 ก่อนวันเดินทาง
 • กรณีที่7 ไม่สามารถคืนเงินมัดจำได้กรณีมีประกาศห้ามเข้าออกประเทศ ***แต่สามารถเลื่อนทริปได้
 • กรณีที่8 ผู้จัดทริปยกเลิกทริปคืนเงินมัดจำ 100%

Travel Licences: 11/10175

Contact:

Facebook: BIG BUDDY www.facebook.com/bigbuddytravel

Instagram: bigbbuddytravel  www.instagram/bigbbuddytravel 

Tiktok : bigbuddytravel  https://www.tiktok.com/tag/bigbuddytravel

Line@ : @buddytravel (มีแอด นำหน้าด้วย)  https://lin.ee/rkItyRE

Youtube: BIG BUDDY  https://www.youtube.com/@bigbuddytravel/videos

Tel: 097-919-6989 (คุณรตา) , 096-919-5624 (คุณซอล)

///////////////////////////////////////////////////////////////////// English Infomation ////////////////////////////////////////////////////////////

Cappadocia Roadtrip: Capture the beauty and uniqueness of Cappadocia with your own eyes during the fall season! Immerse yourself in the local lifestyle and explore distinctive tourist spots in every corner of this village. Take a journey through cave passages deep into the earth, hot air balloon rides in the sky, and admire the breathtaking views of colorful rock formations. Cappadocia is a destination that will leave you awe-inspired and with memories you won't forget! Additionally, this trip includes a visit to the capital city of Turkey, Istanbul.

Check out more atmospheric photos from the trip by clicking here or follow our travel highlights on Instagram @bigbuddytravel

Cappadocia is one of the fascinating tourist destinations located in the central region of Turkey. There are several reasons why people are interested in visiting Cappadocia:

 1. Unique Landscape: Cappadocia boasts a landscape like no other, featuring beautiful red and brown sandstone hills with stunningly carved cave dwellings and rock-cut churches.
 2. Cave Passages: The cave passages, carved into the white limestone rocks, create a sense of walking through a world of artistry and wonder.
 3. Colorful Balloon Rides: The popular activity of riding colorful balloons allows travelers to float above the unique rock formations and venture through various shaped tunnels. Don't miss the opportunity to capture memorable moments high above the ground.
 4. Temples and Monasteries: Cappadocia is home to numerous temples and monasteries carved into caves, such as the Göreme Open Air Museum, showcasing a multitude of limestone-carved Buddha statues.
 5. Cave Dwellings Lifestyle: In some areas of Cappadocia, locals still reside in cave dwellings, providing visitors with a chance to experience a lifestyle unlike any other.

Additionally, Cappadocia offers art exhibitions, traditional ceremonies, and various outdoor activities like hot air balloon rides for scenic views, off-road safari adventures, classic car photography on the hills, delicious local cuisine, and a serene and picturesque atmosphere ideal for relaxation. All of these factors contribute to making Cappadocia an intriguing and charming tourist destination in Turkey.

This trip promises a unique experience as we will be staying in a cave hotel right in the heart of Cappadocia for up to 3 nights. Immerse yourself in the enchanting and romantic atmosphere of this town while capturing the essence of its beauty through deep and meaningful photographs.

Trip Style: Roadtrip, Photography, Camel Riding 

Group: Accepting 10-12 participants (Departure confirmed with a minimum of 10 participants)

Trip Highlights:

 1. Cave Hotel Stay: Enjoy a comfortable and authentic stay in a cave hotel, providing a truly immersive experience in the heart of Cappadocia.
 2. Romantic Exploration: Embark on a road trip exploring the romantic and picturesque landscapes of Cappadocia. Capture the magic of the town in your photographs, creating lasting memories.
 3. Camel Riding Adventure: Experience the charm of Cappadocia in a unique way by riding camels. Traverse the scenic terrain and add an extra element of adventure to your trip.

Important Information:

 • Duration: Up to 3 nights
 • Departure: Confirmed when a minimum of 10 participants is reached.
 • Activities: Road trip exploration, photography sessions, and camel riding.
 • Accommodation: Cave hotel in the heart of Cappadocia.

Join us on this unforgettable journey as we delve deep into the enchanting and romantic charm of Cappadocia, capturing its essence through our lenses. Limited spots available, so secure your spot and be part of this magical adventure!"

Highlights

- Hagia Sophia

- Taksim Square

- Eminönü

- Blue Mosque

- Grand Bazaar

- Red Valley

- Camel Safari

- Hot Air Ballon View

- Meskenler Valley

- Goreme Open Air Musuem

- Ballon View

- Uçhisar Castle

- Fairy Chimneys

- Bosphorus Strait

Flights Details:

International Flights:

 • Departure Flight: April 10, 2024 | BKK 00:45 - IST 06:05 | Thai Airways
 • Return Flight: April 16, 2024 | IST 16:30 - BKK 06:05+1 | Thai Airways

Domestic Flights:

 • Departure Flight: April 13, 2024 | IST 11:20 - 12:40
 • Return Flight Options:April 16, 2024 | NAV 10:40 - IST 12:05 or April 16, 2024 | NAV 10:50 - IST 12:20

Note1: Participants have the option to independently book their flight tickets or delegate the booking to the organizing team.

Note2. In the case of flying from another country, you are free to choose a flight that suits your convenience. Please arrange to meet our team in Istanbul, Turkey, on the specified date and time.

Brief Itinerary:

D1 April 10, 2024 | Bangkok - Istanbul 

D2 April 11, 2024 | Istanbul 

D3 April 12, 2024 | Istanbul 

D4 April 13, 2024 | Istanbul - Cappadocia 

D5 April 14, 2024 | Cappadocia 

D6 April 15, 2024 | Cappadocia 

D7 April 16, 2024 | Cappadocia - Istanbul - Bangkok 

D8 April 17, 2024 | Bangkok

Detailed Itinerary:

D0 April 9, 2024 | Bangkok

 • 22:00: Meet at Suvarnabhumi Airport, Row H, Zone 4, for member headcount and luggage check. Travel on direct flight BKK 00:45 - IST 06:05 by Thai Airways (overnight flight on April 10, 2024). Proceed to the gate at your convenience.

Meal: -/-/-

Hotel: - 

Day 1: April 10, 2024 | Bangkok - Istanbul

 • 00:45 AM: Departure from Bangkok on a direct flight BKK00:45 - IST06:05 with Thai Airways. The flight duration is approximately 9 hours and 20 minutes.
 • 06:45 AM: Arrive at Istanbul Airport, pass through immigration, and then take a shuttle to explore Hagia Sophia, one of the seven wonders that should not be missed. Continue to visit Topkapi Palace, a significant historical palace in Istanbul, located in the heart of the city. It served as the main residence of Ottoman sultans from the 15th to the 19th centuries.
 • 02:00 PM: Check-in at the hotel. Take some personal time to relax and handle any errands.
 • 05:00 PM: Visit Taksim Square, a central hub in Istanbul for commerce, tourism, and public events. It's a lively intersection and the starting point of Istiklal Avenue, the main shopping street with various shops, restaurants, and entertainment venues. Taksim Square is easily accessible and offers a wide area for tourists to explore.
 • 09:00 PM: Return to the hotel and relax at your leisure.

Meal: -/L/D

Hotel: Taksim Line Hotel or equivalent 

Note1: Turkey is 4 hours behind Thailand, so remember to adjust your watch to the local time in Istanbul.

Note2. In the case of flying from another country, you are free to choose a flight that suits your convenience. Please arrange to meet our team in Istanbul, Turkey, on the specified date and time(7AM).

Day 2: April 11, 2024 | Istanbul

 • 08:00 AM: Have breakfast at the hotel.
 • 10:00 AM: Visit the Blue Mosque (Sultan Ahmed Mosque), known for its beautiful blue tiles and as a symbol of Istanbul. Dress nicely for some picturesque photo opportunities.
 • 01:00 PM: In the afternoon, explore the Grand Bazaar, the largest covered market in the world, offering a wide range of products in hundreds of shops. Enjoy shopping at your own pace.
 • 04:00 PM: Stroll along the riverbank, a relaxing area for Istanbul residents. Capture photos of churches and boats sailing on the river. This is also an excellent spot to witness a beautiful sunset. Optionally, visit a wine bar in Eminönü for a unique and relaxing experience.
 • 08:00 PM: Take a leisurely walk along the pedestrian street and unwind according to your preferences.

Meal: B/-/D

Hotel: Taksim Line Hotel or equivalent

Day 3: April 12, 2024 | Istanbul

 • 08:00 AM: Breakfast at the hotel.
 • 10:00 AM: Explore the colorful streets of Istanbul and photograph the Cat Street district. Note: If you don't like cats, you can focus on the vibrant street scenes.
 • 12:00 PM: Enjoy lunch and then visit Topkapi Palace, a historical residence and museum showcasing the Ottoman Empire's treasures. The palace offers beautiful views of the Golden Horn, Bosphorus, and Marmara Sea.
 • 04:00 PM: Embark on a boat cruise along the Bosphorus Strait, a fascinating activity that separates Europe and Asia. The cruise offers breathtaking views of historical landmarks and the beautiful cityscape. Capture stunning sunset moments under the bridges and consider enjoying some wine at Eminönü.
 • 08:00 PM: Take a leisurely stroll along the pedestrian street and relax according to your preferences.

Meal: B/-/D

Hotel: Taksim Line Hotel or equivalent

Day 4: April 13, 2024 | Istanbul - Cappadocia

 • 08:00 AM: Breakfast at the hotel.
 • 09:00 AM: Transfer to Istanbul Airport for a flight to Cappadocia.
 • 11:20 AM: Fly to Cappadocia, approximately 1.25 hours.
 • 12:40 PM: Arrive at NAV Airport in Cappadocia, transfer to the hotel, and check-in. Explore Cappadocia and its unique landscapes.
 • 04:00 PM: Take a 15-minute ride to witness the sunset at Red Valley. Descend to capture pictures of the peculiar natural formations and enjoy a Turkish-style café for some relaxed moments.
 • 07:00 PM: Return to the hotel and have dinner.
 • 09:00 PM: Relax at your leisure.

Meal: B/L/D 

Hotel: Taskonak Hotel or equivalent Cave Hotels in Cappadocia

Day 5: April 14, 2024 | Cappadocia

 • 05:00 AM: Early morning ride to Ballon View to witness the stunning sunrise over the picturesque landscapes of Cappadocia. Capture beautiful balloon-filled skies; for adventure enthusiasts, there's an option for a Hot Air Balloon Ride, an exciting and picturesque activity providing a unique perspective of Cappadocia. Spend approximately 2 hours here.
 • 08:00 AM: Have breakfast and photograph the café on the terrace with the beautiful balloon views.
 • 10:00 AM: Relax at your leisure.
 • 12:00 PM: Explore the town of Göreme, have lunch, and then visit the Goreme Open Air Museum, known for its fairy chimneys.
 • 04:00 PM: Experience a unique Safari Outdoor Boat Tour, offering a different perspective of the Goreme landscape and the mesmerizing sunset at Meskenler Valley.
 • 07:00 PM: Return to the hotel, have dinner, and then stroll around the cave town. Relax according to your preferences.

Meal: B/L/D 

Hotel: Taskonak Hotel or equivalent Cave Hotels in Cappadocia 

Note: The Hot Air Balloon activity is optional and costs approximately 280-300 USD per person. You can decide whether to participate in this activity by riding the balloon in the sky or by taking photos of the balloon from below. This trip does not include accident insurance coverage for balloon rides.

Day 6: April 15, 2024 | Cappadocia

 • 06:00 AM: Participate in a Classic Car photography session on the hills with the morning light and the beautiful backdrop of balloons rising in the sky.
 • 08:00 AM: Return to the hotel, have breakfast, and relax at your leisure.
 • 10:00 AM: Visit a café in Cappadocia, then take a ride to Uçhisar Castle, the highest point in Cappadocia, offering spectacular panoramic views.
 • 04:00 PM: Hike up to a viewpoint for a 360-degree view, where you can also find a café to order refreshments. Enjoy the scenery and capture the sunset. This spot provides a unique view of recently released balloons rising from below to the sky, showcasing the stunning aftermath of volcanic eruptions that formed the landscape.
 • 07:30 PM: Return to the hotel, have dinner, and enjoy a romantic evening with classical music and excellent wine.
 • 10:00 PM: Relax at your leisure.

Meal: B/L/D 

Hotel: Taskonak Hotel or equivalent Cave Hotels in Cappadocia 

Note: The wine experience tonight is highly recommended.

Day 7: April 16, 2024 | Cappadocia - Istanbul - Bangkok

 • 07:00 AM: Have breakfast at the accommodation. Pack your belongings and prepare to transfer to the airport. You can also leave your luggage at the lobby before having breakfast.
 • 08:00 AM: Take a 40-minute transfer to Nevsehir Airport. Check-in and board the flight from Nevsehir to Istanbul, approximately 1.25 hours.
 • 12:05 PM: Arrive at Istanbul Airport, then proceed to check-in for the international flight back to Bangkok (IST16:30 - BKK06:05+1) with Thai Airways. Check-in, load your luggage, and proceed to the gate. Enjoy some last-minute shopping at your convenience.
 • 03:45 PM: Gather at the gate for the flight back to Bangkok. Prepare for approximately 9 hours on the direct flight.

Meal: B/-/- 

Hotel:

Note1: The return flight from Istanbul: April 16, 2024 | NAV10:40 - IST12:05 with Turkish Airlines, and the flight back to Bangkok: April 16, 2024 | IST16:30 - BKK06:05+1 with Thai Airways. Turkey is 4 hours behind Thailand.

Note2: For travelers have flights from other countries, you can say good bye everyone at Istanbul Airport after 1pm.

Day 8: April 17, 2024 | Bangkok *** Only people take flight back to Thailand

 • 06:05 AM: Arrive in Bangkok, Thailand, with fond memories and experiences. Depart from the airport and head home.

Meal: B/-/-

Hotel: - 

Important Information Before You Go:

 • Turkey is 4 hours behind Thailand in terms of time difference.
 • Exchange rate: 1 Turkish Lira (TRY) is approximately 0.030 (EUR). Exchange rates may vary daily, so check closer to your travel date for the latest rates.
 • No visa necessary for European passport holders for stays of up to 3 months.
 • Be cautious about laws related to religion, and show respect in sacred places. Dress modestly before entering religious sites.
 • Istanbul is a city with many stray cats, a paradise for cat lovers. Various breeds can be found throughout the streets.
 • There are excellent wine options to choose from. Don't miss the chance to enjoy Turkish wines.
 • The temperature typically ranges from 10-20 degrees Celsius, but it can be higher during midday, exceeding 20 degrees.
 • Hot air balloon rides cost approximately 280-300 USD and can be paid directly to the balloon company for those seeking adventurous high-altitude experiences.
 • In Cappadocia, waking up early is essential to capture the beautiful morning and evening light. The views are stunning every day.
 • While this trip is focused on photography, anyone can join as there is a dedicated photography team.
 • The trip is perfect for landscape photography enthusiasts.
 • Drone usage in Turkey requires government permission. If you plan to bring a drone, inform the organizers in advance for proper arrangements.

What to Prepare:

 • Personal hygiene items.
 • Sun hat, sunglasses, and sunscreen due to the dry and relatively cold weather.
 • Comfortable daywear and warm, windproof clothing.
 • Sneakers or comfortable shoes and sandals or slippers.
 • Daypack for essentials like cameras, phones, and wallets.
 • Backpack not exceeding 28 inches for easy storage in the vehicle.
 • Medications.
 • Power bank.
 • Camera, phone, and other devices for photography.
 • Passport (valid for at least 6 months).
 • Round-trip flight tickets from Thailand to Turkey.

Price: 1300USD

This price includes:

 • Private Van transportation
 • Classic Car rental
 • Camel Safari Outdoor 
 • Boat tour
 • Driver's fee and fuel
 • English-speaking local guide
 • Meals as specified in the program
 • Entrance fees to all specified locations
 • Photographer and Thai staff fees
 • Accommodation every night as specified in the program ***For single occupancy, add 300USD in Istanbul and 600USD in Cappadocia
 • Accident and life insurance coverage of 28,500USD (as per policy terms) *** You can purchase additional personal travel insurance.

This price does not include:

 • Round-trip flight tickets to Turkey ***Can be booked independently or through the team
 • Domestic flights within Turkey (Istanbul-Cappadocia) ***Can be booked independently or through the team
 • Personal expenses such as snacks, SIM cards, and souvenirs
 • Additional activities not included in the program, such as horseback riding, ATV rides, jeep tours, and zorbing
 • Alcoholic beverages
 • Rental of photo shoot dresses in Cappadocia

Booking Process:

 • Pay a deposit of 500USDimmediately upon deciding to book the trip.
 • Pay the remaining amount of 800USD within 30 days before departure.

Note. If you are comfortable paying the full trip amount(1300USD), you can transfer the full payment to us to confirm the trip booking.

Payment Method: Transfer the payment to the account of Ms. Ratchaya Chanpetch

Account name: Ratachaya Chanpetch

Account no. 433-054-1110

Bank name Siam Commercial Bank (SCB)

SWIFT Code: SICOTHBK

Country: Thailand

Email. info.bigbuddytravel@gmail.com

Note. The application that we recommend for international money transfers is "Wise"

After that, provide the payment slip along with your name, and your contact number via Line Official: @buddytravel and type "CAP24" in the chat to complete the reservation.

Cancellation Policy:

 • Deposit refund within 30 days after cancellation.
 • Canceling 90 days in advance: Full deposit refund, excluding actual expenses paid, such as accommodation and transportation.
 • Canceling 30-60 days in advance: 50% deposit refund.
 • Canceling less than 45 days in advance: No deposit refund.
 • Emergency situations such as Covid-19 or natural disasters: Full deposit refund within 30 days, excluding actual expenses paid.
 • Inability to refund due to Covid-19 infection before travel.
 • Inability to refund due to travel restrictions announced by authorities, but the trip can be rescheduled.

Travel Licenses:

 • 11/10175

Contact:

Trip

 • Cappadocia 2024

  Roadtrip in Cappadocia

  ฿45,900.00
  +฿1,147.50 service fee
  Sale ended

Total

฿0.00

Share this event

bottom of page